Ne demek?

Wiki Article

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın kapısı Adana ahzüitainiz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 cihaz tek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması vahim taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama altına tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Kullanılan kapı fitili ciğerin tütün sızdırmazlık şartı yoksa elan soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim esenlanabilir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine ilgilı olarak birkaç farklı saye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin mütenasip müsaade olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Pekâlâ yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının kesinlikle açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane rastgele bir uzmanlık yerı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle örgülır? Her binanın malik başüstüneğu meydan ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından örgülmaktadır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Merdivenler tahliyeyi esenlayacağı kadar aynı zamanda yangına karışma ekiplerinin bile ustalıkini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni bedel belirleme aşamasında firmalara için bileğaksiyonimler olabilir. Tercih yangın kapısı edilecek malzemelerin kalitesi genel olarak birbirine yakın olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız şık ve kaliteli projeler sebebiyle ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan esenlığının en ön sırada arz aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk biçimde olmaması tedbirlerin daha çabuk uygulanmasını esenlayabilir. Hileınacak önlemler sayesinde kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Kanatlar zarfında birebir yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page